Veel gestelde vragen en antwoorden

Onderstaand hebben we een overzicht geplaatst van veel gestelde vragen en antwoorden.
Staat uw vraag er niet bij dan kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina

-Welke ronde putranden zijn toepasbaar? Zijn alle types en soorten toepasbaar of is er slechts een selectie van ronde putranden waaruit gekozen kan worden?
Er zijn meerdere types toepasbaar.
In principe alle maten, alle maten boren zijn standaard met 100mm oplopend, afwijkende
maten kunnen gemaakt worden maar dit dient dan wel tijdig te worden doorgeven.

-Komen jullie ook voor het aanbrengen van slechts één ronde putrand of pas vanaf een specifiek aantal?
Wij komen ook voor één ronde putrand.

-Wat kost het aanbrengen van een ronde putrand? Is er voor het aanbrengen van een ronde putrand een richtprijs te geven als er uitgegaan wordt van het maximaal aan te brengen ronde putranden op één complete werkdag?
Hiervoor is er een staffellijst gemaakt en op aanvraag te verkrijgen.

-Hebben jullie een landelijke dekking of zijn jullie regio gebonden?
Wij hebben een landelijke dekking.

-Wij hebben als gemeente enkele vierkante putafdekkingen die we gerenoveerd willen hebben en ook een locatie waar ronde putranden in een totaal nieuwe opbouw geplaatst kunnen worden. We willen dit zo financieel gunstig mogelijk in ons bestek vermelden. Wat is de productie per dag bij het aanbrengen van ronde putranden in een renovatie en wat is dit bij een geheel nieuwe opbouw?
Wij voeren alleen de werkzaamheden boren en plaatsen van ronde putranden uit. Het verwijderen van vierkante putafdekkingen en asfalteren kunt u opvragen via één van onze KWS-vestigingen.

-Wij willen de ronde putranden van STEP toe gaan passen. Ook willen we dat STEP een inventarisatie doet van de putschacht. Is dit een mogelijkheid.
Ja dat kan, wij kunnen een rapportage opstellen van de bevindingen.

-Begrijp ik het goed als ik zeg dat STEP zowel een putrenovatie kan uitvoeren alsook het aanbrengen van een ronde putrand met de daarbij behorende asfalt?
Ja, dat klopt, wij kunnen u in deze totaal ontzorgen.

-Hebben jullie recensies of reviews van al reeds uitgevoerde putrand werkzaamheden?
Ja zeker, de lijst met door ons uitgevoerde werken wordt langer en langer.

-Deze ronde putrand techniek die toegepast wordt is toch niet hetzelfde als een zelf nivellerende putrand. Met andere woorden, de putrand wordt toch niet in het warme asfalt ingewalst?
Nee, de nieuwe ronde putrand is een betonnen rand met een staalprofiel waar het stalen deksel in past. Deze komt rechtstreeks, met eventueel een betonnen uitvulring, op de onderliggende put.